BSO De Bonte Bende

Voor o.b.s. J.H. Isings verzorgt Ut-Trepke de buitenschoolse opvang. Wij zijn geopend van 7:00 tot 18:00 uur. Dit betekent dat wij naast de kinderopvang van 0 tot 4 jaar zowel voor- als naschoolse opvang aanbieden. Vanaf september 2019 is de nieuwe BSO locatie, het Oortveld geopend. Dit is een prachtige speellocatie voor de kinderen tegenover de school.  Daarnaast zijn wij 52 weken per jaar geopend, dat betekent dat wij in de vakantie en tijdens studiedagen ook opvang aanbieden. Deze opvang wordt aangeboden op onze locatie in Voorst.

Aandacht

Als uw kinderen uit school komen, is het belangrijk dat ze goed opgevangen worden. Even bijpraten met een boterham of fruit en een kopje thee of wat fris. Ook is er tijd om te vertellen over school of te laten zien wat ze hebben gemaakt. Voor kinderen zijn alledaagse dingen erg belangrijk; aandacht en een goede sfeer zijn essentieel.

Vrije tijd

Vanaf het moment dat kinderen naar de basisschool gaan ontstaat er voor het eerst vrije tijd en "werktijd". Bonte Bende tijd is vrije tijd en biedt mogelijkheden om te ontspannen. Het betekent ook een relatief grote inbreng van de kinderen in het bedenken van wat ze willen doen, plannetjes maken en uitvoeren, enz. In de groepsruimte zijn verschillende materialen beschikbaar waar kinderen gebruik van kunnen maken. Op de Bonte Bende bedenken we steeds leuke en nieuwe activiteiten gericht op de leeftijd en het niveau van het kind. Degenen die het leuk vinden, kunnen hieraan deelnemen, maar niemand wordt hiertoe verplicht.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem een kijkje op onze website of maak een afspraak en dan leiden wij u graag rond. 


Herma Ruijsch
KDV Ut Trepke