Kalender


Startgesprekken
Startdatum/tijd: maandag 13 september 2021
Einddatum/tijd vrijdag 17 september 2021
Terugkerende gebeurtenis Enkele
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
Voeg een omschrijving toe
Aangemaakt door Mirjam Rappel Op dinsdag 6 juli 2021
Eindfilm groep 7-8
Geplaatst in Nieuws
op 04-06-2021
[Lees meer]
Centrale eindtoets groep 8
Geplaatst in Nieuws
op 22-04-2021
Vandaag is groep 8 gestart met de eindtoets. Ze zitten met meester David in het speellokaal. Groep 7 blijft [Lees meer]
Verkeersexamen
Geplaatst in Nieuws
op 15-04-2021
De kinderen uit groep 7 en 8 van obs J.H. isings hebben woensdag meegedaan aan het praktisch verkeersexamen. Alle kinderen begonnen vol zelfvertrouwen aan dit examen, want ze waren allemaal [Lees meer]

Open Dag

Is uw zoon of dochter 3 jaar, neem dan contact op met onze school. De directeur geeft u vrijblijvend informatie over onze school.
De open dag voor nieuwe ouders en leerlingen gaat dit jaar door Corona niet door. Toch zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om u en uw kind met onze school kennis te laten maken. 


Werkles groep 1-2                  

Welkom

obs J.H. Isings is een kleinschalige openbare school in Empe. Mede door de kleinschaligheid voelen leerlingen en ouders zich welkom op school. In ons onderwijsaanbod houden we rekening met verschillen tussen kinderen. We vinden het belangrijk dat de basis op orde is en werken met de moderne onderwijsmethoden. Door het werken met weektaken zijn kinderen eigenaar van hun leerproces. De school richt zich op betekenisvol leren, waarbij het ontwikkelen van vaardigheden, zoals samenwerkend- en onderzoekend leren, belangrijk zijn. Verder zijn we trots dat we onze leerlingen schoolzwemmen aanbieden. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje School. Bent u na het bekijken van deze site nieuwsgierig geworden en zoekt u een school voor uw kind? Maak dan een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding. U ziet de school in "actie" en proeft de sfeer op obs J.H. Isings. U bent van harte welkom!


Mirjam Rappel
Directeur

0575-502078
isings@archipelprimair.nl