Het Centrum voor Jeugd en Gezin in de gemeente Brummen.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is er voor iedereen die vragen heeft over opvoeden en opgroeien. Vragen over bijvoorbeeld:
  • slapen, luisteren of eten
  • vrije tijdsbesteding
  • hoe kan ik helpen bij het huiswerk
  • hoeveel (zak)geld geef ik mijn kind
  • het puberen van zoon of dochter

Ook ouders die zich overbelast voelen door de combinatie werk en gezin vinden een luisterend oor. Ouders die bezorgd zijn hoe de kinderen in een nieuw samengesteld gezin zullen reageren kunnen hulp en advies vragen. Met deze en ook met grote (of diverse) problemen waar ouders of jongeren zelf niet meer uitkomen, kunt u zich melden bij het CJG voor advies en praktische hulp.

Eén loket
Het CJG biedt een luisterend oor, geeft advies of informatie. Het CJG is ook een ontmoetingsplek waar ouders ervaringen kunnen delen en elkaar op weg kunnen helpen. En natuurlijk zorgt het CJG ervoor dat je - als dit nodig is - snel geschikte hulp krijgt van de juiste organisaties. Je wordt niet doorverwezen van de één naar de ander, maar het CJG zorgt ervoor dat je de hulp krijgt die je nodigt hebt. Er is één loket voor al je vragen. Locatie Brummen: Plein Vijf, v.Limburg Stirumplein 5, 6971CE Brummen.

Inloopspreekuur: maandag t/m vrijdag tussen 13.30-15.30 uur
Surfen: www.cjgbrummen.nl
Bellen: tijdens kantooruren 0575 568929
E-mailen: info@cjgbrummen.nl


Twitter