Kalender


Schoolzwemmen groep 3-6
Startdatum/tijd: donderdag 21 januari 2021
Einddatum/tijd donderdag 21 januari 2021
Terugkerende gebeurtenis Terugkerende gebeurtenis Elke 1 weken tot 1-7-2021 (totaal 36 gebeurtenissen)
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
Voeg een omschrijving toe
Aangemaakt door Mirjam Rappel Op dinsdag 7 juli 2020
Kerstlunch
Geplaatst in Nieuws
op 18-12-2020
[Lees meer]
Kerstbakjes maken
Geplaatst in Nieuws
op 11-12-2020
Vanmiddag werden er volgens de jaarlijkse traditie kerststukjes gemaakt. Het was wel iets [Lees meer]
Wat gebeurt er toch met Sinterklaas?
Geplaatst in Nieuws
op 03-12-2020
Op de isings is er wel iets heel raars aan de hand met Sinterklaas. Ik hoorde dat hij dit jaar niet kan komen en dat hij om [Lees meer]

Open Dag

Is uw zoon of dochter 3 jaar, neem dan contact op met onze school. De directeur geeft u vrijblijvend een rondleiding en informatie over onze school.
Op 3 maart 2021 is de open dag voor nieuwe ouders en leerlingen. Onze leerlingenraad zal u ontvangen en rondleiden. De directeur is deze ochtend beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.


Werkles groep 1-2                  

Welkom

obs J.H. Isings is een kleinschalige openbare school in Empe. Mede door de kleinschaligheid voelen leerlingen en ouders zich welkom op school. In ons onderwijsaanbod houden we rekening met verschillen tussen kinderen. We vinden het belangrijk dat de basis op orde is en werken met de moderne onderwijsmethoden. Door het werken met weektaken zijn kinderen eigenaar van hun leerproces. De school richt zich op betekenisvol leren, waarbij het ontwikkelen van vaardigheden, zoals samenwerkend- en onderzoekend leren, belangrijk zijn. Verder zijn we trots dat we onze leerlingen schoolzwemmen aanbieden. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje School. Bent u na het bekijken van deze site nieuwsgierig geworden en zoekt u een school voor uw kind? Maak dan een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding. U ziet de school in "actie" en proeft de sfeer op obs J.H. Isings. U bent van harte welkom!


Mirjam Rappel
Directeur

0575-502078
isings@archipelprimair.nl