Kalender


Contactmiddag oudergesprekken gr. 1-7
Startdatum/tijd: dinsdag 18 februari 2020
Einddatum/tijd vrijdag 21 februari 2020
Terugkerende gebeurtenis Enkele
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
Voeg een omschrijving toe
Aangemaakt door juf Henrieke Op woensdag 4 september 2019
Reisbureau
Geplaatst in Nieuws
op 20-02-2020
Groep 7-8 heeft woensdag een tijdelijk reisbureau geopend. Alle ouders waren uitgenodigd om te komen kijken welke reis zij zouden willen maken. De kinderen hebben met IPC alle informatie [Lees meer]
Wind
Geplaatst in Nieuws
op 12-02-2020
Wij proberen de wind te vangen: wat een lol! [Lees meer]
Onderwijs in actie
Geplaatst in Nieuws
op 30-01-2020
[Lees meer]

Open Dag

Op woensdag 8 april 2020 is de open dag voor nieuwe leerlingen en hun ouders. U bent van harte welkom tijdens schooltijd tussen 9.00 en 12.00 uur. U ziet alle groepen in actie. Er worden diverse lessen gegeven zoals werklessen, reken- en taallessen en u kunt IPC in de praktijk zien.


Werkles groep 1-2                  

Welkom

De J.H. Isings is een kleinschalige openbare school in Empe. Mede door de kleinschaligheid voelen leerlingen en ouders zich welkom op school. In ons onderwijsaanbod houden we rekening met verschillen tussen kinderen. We vinden het belangrijk dat de basis op orde is en werken met de moderne onderwijsmethoden. Door het werken met weektaken zijn kinderen eigenaar van hun leerproces. De school richt zich op betekenisvol leren, waarbij het ontwikkelen van vaardigheden, zoals samenwerkend- en onderzoekend leren, belangrijk zijn. Verder zijn we trots dat we onze leerlingen schoolzwemmen aanbieden. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje School. Bent u na het bekijken van deze site nieuwsgierig geworden en zoekt u een school voor uw kind? Maak dan een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding. U ziet de school in "actie" en proeft de sfeer op de J.H. Isings. U bent van harte welkom!


Mirjam Rappel
Directeur
isings@archipelprimair.nl
0575-502078