Kalender


Afname CITO LVS gr. 3-7
Startdatum/tijd: woensdag 22 januari 2020 10:45
Einddatum/tijd vrijdag 24 januari 2020 11:00
Terugkerende gebeurtenis Enkele
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
Voeg een omschrijving toe
Aangemaakt door juf Henrieke Op woensdag 4 september 2019
Het eindfeest
Geplaatst in Nieuws
op 20-07-2020
Op de laatste vrijdag van het jaar heet de ouderraad een feest georganiseerd voor de kinderen. Het was heel gezellig en geslaagd. Een [Lees meer]
OVE verrast
Geplaatst in Nieuws
op 15-07-2020
De Oranjevereniging heeft ons verrast met een mooi [Lees meer]
Afscheid groep 8
Geplaatst in Nieuws
op 15-07-2020
Groep 8 heeft afscheid genomen met een musical voor de ouders en vandaag het traditioneel handen [Lees meer]

Open Dag

Wordt uw zoon of dochter volgend schooljaar 4 jaar, neem dan contact op met onze school. Door de Corona Crisis is de open dag van 8 april komen te vervallen. Ondanks dat kunnen wij u natuurlijk van alles over onze school vertellen dus bel of mail gerust voor informatie.


Werkles groep 1-2                  

Welkom

De J.H. Isings is een kleinschalige openbare school in Empe. Mede door de kleinschaligheid voelen leerlingen en ouders zich welkom op school. In ons onderwijsaanbod houden we rekening met verschillen tussen kinderen. We vinden het belangrijk dat de basis op orde is en werken met de moderne onderwijsmethoden. Door het werken met weektaken zijn kinderen eigenaar van hun leerproces. De school richt zich op betekenisvol leren, waarbij het ontwikkelen van vaardigheden, zoals samenwerkend- en onderzoekend leren, belangrijk zijn. Verder zijn we trots dat we onze leerlingen schoolzwemmen aanbieden. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje School. Bent u na het bekijken van deze site nieuwsgierig geworden en zoekt u een school voor uw kind? Maak dan een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding. U ziet de school in "actie" en proeft de sfeer op de J.H. Isings. U bent van harte welkom!


Mirjam Rappel
Directeur

0575-502078
isings@archipelprimair.nl