Kalender


Zwemles groep 3-6
Startdatum/tijd: donderdag 5 december 2019 13:00
Einddatum/tijd donderdag 5 december 2019 14:00
Terugkerende gebeurtenis Terugkerende gebeurtenis Elke 1 weken tot 25-6-2020 (totaal 40 gebeurtenissen)
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
Voeg een omschrijving toe
Aangemaakt door juf Henrieke Op woensdag 4 september 2019
Post
Geplaatst in Nieuws
op 21-05-2020
De kleuters sturen elkaar post. Omdat de halve groep steeds op school is, missen ze elkaar wel een beetje. Als [Lees meer]
De school is weer open
Geplaatst in Nieuws
op 12-05-2020
Maandag 11 mei is de school weer open gegaan. We zien alle kinderen dagelijks. Er is een ochtendgroep en een middaggroep die beiden drie uur les krijgen. In goed overleg met de BSO is er een aansluitend aanbod voor ouders die BSO afnemen.
De ouderraad [Lees meer]
Thuiswerken
Geplaatst in Nieuws
op 30-03-2020
Thuis wordt door onze leerlingen serieus gewerkt aan de opdrachten die juf of meester heeft klaargezet. Dit [Lees meer]

Open Dag

Wordt uw zoon of dochter volgend schooljaar 4 jaar, neem dan contact op met onze school. Door de Corona Crisis is de open dag van 8 april komen te vervallen. Ondanks dat kunnen wij u natuurlijk van alles over onze school vertellen dus bel of mail gerust voor informatie.


Werkles groep 1-2                  

Welkom

De J.H. Isings is een kleinschalige openbare school in Empe. Mede door de kleinschaligheid voelen leerlingen en ouders zich welkom op school. In ons onderwijsaanbod houden we rekening met verschillen tussen kinderen. We vinden het belangrijk dat de basis op orde is en werken met de moderne onderwijsmethoden. Door het werken met weektaken zijn kinderen eigenaar van hun leerproces. De school richt zich op betekenisvol leren, waarbij het ontwikkelen van vaardigheden, zoals samenwerkend- en onderzoekend leren, belangrijk zijn. Verder zijn we trots dat we onze leerlingen schoolzwemmen aanbieden. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje School. Bent u na het bekijken van deze site nieuwsgierig geworden en zoekt u een school voor uw kind? Maak dan een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding. U ziet de school in "actie" en proeft de sfeer op de J.H. Isings. U bent van harte welkom!


Mirjam Rappel
Directeur

0575-502078
isings@archipelprimair.nl